Neden Kilis 7 Aralık Üniversitesi

 

Genç ve dinamik bir üniversite olarak Kilis 7 Aralık Üniversitesi, öğrencilere yüksek seviyede, Avrupai tarzda ve bütün dünyada geçerli bir eğitim vermektedir. Bologna sürecine aktif olarak katılan Üniversitemiz, bu sayede eğitim müfredatını Avrupa seviyesine çıkarmak için gayretlerini artırmış, bina, araç ve gereç ihtiyaçlarını karşılamıştır. Derslikler ve laboratuvarlar son sistem teknoloji ile donatılmıştır. Kampüste bulunan sosyal alanlar ile de bir üniversite öğrencisinin gereksinim duyacağı her şey mevcut hale getirilmiştir. Spor salonu, futbol alanları, tenis kortları ve yüzme havuzu gibi tesisler de öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Akademik kadromuz araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile hem ülkemizin ve hem de Kilis’in ihtiyaçlarını karşılama noktasında belli bir seviyeye gelmiştir. Deneyimli ve dünyaya açık akademik kadromuz,  öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek ve onların üniversite sonrası için gerekli donanıma sahip olmalarını sağlamak için çalışmaktadır. Ulusal ve uluslararası yayınları ve projeleri ile akademik kadromuz ülkemizin akademik camiasında tanınır ve aranır durumdadır.

İdari kadro, üniversite öğrencilerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılamak için var güçleri ile çalışmakta ve onların bir “emanet” olduğu bilinciyle hareket etmektedirler.

Kilis şehri, sınır bölgesinde olması hasebiyle uluslararası bir şehirdir. Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan bir kapısı konumundadır ve bu nedenle stratejik bir öneme sahiptir. Kilis ili çok kültürlü bir ortama sahip olduğu için, değişik kültürleri tanıma ve kaynaşma imkanı sunmaktadır. Ayrıca Kilis ilinin tarihi dokusu, kültürü ve geleneği, öğrencilerimize, başka illerde bulamayacakları bir fırsat sunmaktadır.

Kilis ili gelişmekte olan bir ilimizdir ve üniversitenin de yeni kurulması nedeniyle, öğrencilere ucuz, kaliteli ve lüks barınma imkanları sunulmaktadır. Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait kız ve erkek öğrenci yurtlarının yanında, özel yurtlar ve stüdyo tipi daireler en uygun fiyata öğrencilerin hizmetindedir.

Kısaca, Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Kilis şehri öğrencilere en iyi imkanları, en uygun ortamlarda ve en uygun şekilde sunmaktadır.

  • Hem şehir hem de kampüs üniversitesi
  • Erasmus+, Mevlana ve Farabi gibi öğrenci değişim programları
  • Farklı ve devamlı burs imkanları
  • Sanayi ve uluslararası deneyimi olan akademik personel
  • Spor ve sosyal alanlar
  • Ucuz barınma ve yaşam imkanları
  • Tüm dünyada geçerli diploma fırsatı
  • Temiz ve doğal çevre
  • Hem tarihi ve hem de modern şehir dokusu
  • Ortadoğu’ya açılma imkanları

 

Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde

Biz:

  1. Avrupa seviyesinde eğitim veriyoruz.
  2. Öğrenci ve Personel Değişim programlarını özendiriyoruz.
  3. Uluslararası iş imkanları sunuyoruz.
  4. Modernliği destekliyoruz.
  5. Çoğulculuğu ve çok kültürlülüğü destekliyoruz.
  6. Engelsiz üniversite yaşamını hayata geçiriyoruz.
  7. Yeniliği ve gelişmeyi destekliyoruz.
  8. Akademik özgürlüğü ve bireysel gelişmeyi savunuyoruz.
Son Güncelleme: 2022-03-01 13:46:38
        

                                                                                Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024